Selvlysende Toiletpapir

Lagerstatus: På lager

DKK 49.
00

Hurtigt overblik

Det troede du nok ikke lige at du stod at manglede! ; - )

Se flere billeder

Detaljer

Du gik nok og troede at alt hvad der kan opfindes, snart må være opfundet.

Men så kom denne lille geniale opfindelse og sætter komplette nye standarter for hvad der er muligt i dag, nemlig selvlysende toiletpapir! ;-)

Okay, vi indrømmer gerne at det her er en af de mere specielle gadgets vi råder over, hvis man altså kan kalde selvlysende toiletpapir for en gadget?

Lige meget hvad man vælger at kalde det, så er det i hvert smart og sjovt! Nu er det slut med at vælte rundt i mørke og ikke kan finde sit toiletpapir! (Hvis du altså nogensinde har prøvet det?)

Det kan også have sine fordele, hvis du skal på potten og du ingen lys har. Lad os sige at du befinder dig i en stor mørk skov. Så har det altså sin fordel at papiret er selvlysende ; - )

Og så har det også den fordel at det ikke smitter af i rumpen, så du skal ikke være nervøs for at gå og være selvlysende bagi efter at have brugt papiret! Men ikke nok med at det selvlysende toiletpapir har en praktisk funktion.

Det kan nemlig også bruges til spas og løjer, uden at det behøver at betyde at du skal på toilettet!

Vi har f.eks sjove erfaringer med at bruge det at vilke sig ind i, hvorefter du ligner en selvlysende mumie! Se det er gas og løjer! :- )