Fjernstyret Stearinlys - 2 stk

Lagerstatus: På lager

DKK 159.
00

Hurtigt overblik

Genialt! Så er det slut med at købe nye stearinlys!


GoGadgets.dk tilbyder 60 dages returret. Vi sender altid din pakke hurtigt af sted med Post Danmark. Fragt fra kun 35 kr

Se flere billeder

FÅ  EN GRATIS FLYVE ABE!

Køber du for minimum 350 kr. hos os, giver vi en gratis flyve abe til en værdi af 79 kr! Aben er en sand superhelt! Skyd den afsted og den vil flyve skrigende gennem luften!

Detaljer

Disse geniale Fjernstyret LED stearinlys er den fedeste og sikreste måde nogensinde at skabe atmosfærisk belysning i hele hjemmet og haven.

Disse fantastiske stearinlys er næsten identiske med ægte hvide stearinlys, men de er oplyst af en batteridrevet intern LED, så der er ingen fare for at futte gardinerne af, når du bruger dem.

Det gør dem perfekte til steder, hvor en rigtig flamme ville være upraktisk eller farligt, såsom udendørs, når det blæser, eller i vinduet tæt på gardiner eller andre brandfarlige ting. De har et meget realistisk flamme flimmer, så ingen vil se, at de ikke rigtige stearinlys, medmindre du fortæller dem det.

Så du kan roligt skrue op for romantikken og samtidig skrue op for disse geniale stearinlys : - )

Desuden er de børnesikre, hvilket jo kan være en fordel hvis du har et par krudt unger, som du ikke lige syntes skal pille ved rigtig ild ; - )

De stilfulde, runde designet stearinlys kommer i en pakke af 2 stk. De styres af en fjernbetjening, hvilket betyder, hvis du får strømafbrydelse, er du ikke nødt til at gå rundt lede efter tændstikker eller en lighter, bare tryk på fjernbetjeningen, og der er lys!

Lysene bruger 2 stk AAA batterier. Disse medfølger ikke.

 

Se video