Den Automatiske Trykbeholder til Vin

Lagerstatus: På lager

DKK 149.
00
(Før: DKK 249.00)

Hurtigt overblik

Skaber det optimale tryk i din vinflaske, så vinen holder sig frisk, efter at du har åbnet den. Samtidig måler vintrykholderen vinens temperatur, som vises på et lille display.Se flere billeder

Detaljer

Denne smarte trykbeholder er skabt til at opretholde trykket i din vin eller champagne flaske.

Med denne trykbeholder, vil din vin eller champagne genskabe samme tryk i flasken, som før flasken blev åbnet. Det betyder at du nu kan åbne en vin, og nøjes med at tage et enkelt glas, uden at du skal være bekymret over at vinen bliver kedelig og mister sin gode smag.

Den automatisk trykbeholder virker ved at du sætter trykbeholderen fast på flaskens åbning. Derefter vil pumpen i trykbeholderen pumpe op til 75% af luften ud af flasken. Dette gør at vinen får genskabt trykket, som var i flasken før vinen blev åbnet.

Samtidig bremses oxiderings processen i vinen, hvilket sikrer at vinen beholder sin gode smag. Trykbeholderen er meget nem at monterer på flasken.

Hvis du ønsker et glad vin, trykker du blot på knappen som sidder på toppen af trykbeholderen. Derefter vil du nemt kunne tage den af og skænke et glad velbevaret vin. Trykbeholderen måler samtidig temperaturen i flasken, så du kan sikrer dig at vinen har den helt rigtige temperatur.

Du kan vælge at se temperaturen i både celsius og fahrenheit.

Den perfekte gave til vinentusiasten :-)