Cat Attack

Lagerstatus: På lager

DKK 189.
00

Hurtigt overblik

Lad din kat indtage byen med dette fantastiske Cat Attack kradsebræt!


GoGadgets.dk tilbyder 60 dages returret. Vi sender altid din pakke hurtigt af sted med Post Danmark. Fragt fra kun 35 kr.

Se flere billeder

Detaljer

Endelig et fedt kradsebræt, som du rent faktisk gerne vil have stående i din stue.

Ingen kan være i tvivl om at der er utroligt mange grimme kradsetræer på markedet, hvor lang de fleste absolut ikke ser godt ud at have stående inde i stuen.

Med Cat Attack er det problem endelig løst. Cat Attack er et super cool kradsetræer til din misser!

Der er designet til at ligne et bybillede, så når missen klatrer og kradser, bliver effekten som i en 1950 er horror-film, hvor byen indvaderes at et stort ondt monster! (i dette tilfælde har din kat hovedrollen)

Cat Attack er pakket ind i en praktisk bæretaske, der gør den nem at transporterer rundt.

I pakken er også en cut-out helikopter, som du kan klippe ud og hænge op, for at gøre horror scenen endnu mere realistik :-)

Du spørger måske dig selv, "men hvorfor er den lavet af pap"? Cat Attack er lavet af pap, fordi katte faktisk foretrækker pap, sammenlignet med alle de andre materialer kradsebrætter typisk er lavet af.

Og selvfølgelig også fordi at pap er et genbrugsprodukt, hvilket gør Cat Attack lang mere miljøvenligt end andre kradsetræer.

Så fra nu af er det slut med at katten kradser i sofaen.. Nu kan den få lov at bruge alt sin energi på at angribe storbyen!

                                  Cat Attack