3 i 1 Robot

Lagerstatus: På lager

DKK 389.
00
(Før: DKK 449.00)

Hurtigt overblik

Byg din egen 3 i 1 Robot. Det ultimative legetøj til ham!


GoGadgets.dk tilbyder 60 dages returret. Vi sender altid din pakke hurtigt af sted med Post Danmark. Fragt fra kun 35 kr.

Se flere billeder

FÅ  EN GRATIS FLYVE ABE!

Køber du for minimum 350 kr. hos os, giver vi en gratis flyve abe til en værdi af 79 kr! Aben er en sand superhelt! Skyd den afsted og den vil flyve skrigende gennem luften!

Detaljer

Alle ved at robotter er fede, men denne robot går skridtet videre og giver dig 3 robotter i 1!

Robotten leveres usamlet, så din første opgave er at sætte stykkerne sammen, lærer de mekaniske funktioner at kende og skabe en funktionsdygtig robot. Robotten består af over 150 dele, så det kan nemt tage et par timer at samle den, men er bestemt god underholdning!

I stedet for hjul, kommer 3-i-1 All Terrain Robot udstyret med seks larvefødder hvilket sikrer mere manøvredygtighed, og gør det muligt at navigere i selv de mest vanskelige terræn. Når robotten er blevet samlet, styres den af en controller (som vist på billedet), så du kan sende den på forskellige missioner og opgaver omkring huset og haven.

Robotten kan let flyttes fremad, tilbage, og vender meget præcist. Som du kan se på billederne, bliver robotten leveres med tre forskellige spor moduler, så du kan omdanne din robot til forskellige former, hvilket giver forskellige funktionalitets muligheder.

Robotten kan laves om til en gaffeltruck, et terrængående bæltekøretøj eller til en gripper, som kan løfte og tage fat i ting.

Dimensionerne for de 3 robotter er:

Bæltekøretøj : 22.85 x 15.9 x 9.65 cm

Gaffeltruck: 18.78 x 15.94 x 14.65 cm

Gripper: 24.38 x 21.53 x 9.93 cm ¨

 

Robotten bruger 4 x AA batterier. (medfølger ikke)