Verdens Stærkeste Chili

Lagerstatus: Ikke på lager

DKK 99.
00

Hurtigt overblik

Bhut Jolokia er navnet på verdens stærkeste chili. Så kan Tabasco chili og alle de andre godt pakke sammen. Her får du en chili som virkelig brænder!


GoGadgets.dk tilbyder 60 dages returret. Vi sender altid din pakke hurtigt af sted med Post Danmark. Fragt fra kun 35 kr.Se flere billeder

FÅ  EN GRATIS FLYVE ABE!

Køber du for minimum 350 kr. hos os, giver vi en gratis flyve abe til en værdi af 79 kr! Aben er en sand superhelt! Skyd den afsted og den vil flyve skrigende gennem luften!

Detaljer

Ghost Pepper, eller Bhut Jolokia, som den undertiden kaldes, har eksisteret i århundreder.

Den menes at stamme fra Assam i Indien - hjemsted for nogle af de mest krydret og stærke krydderier på planeten. Når det kommer til varme, er der intet der slår denne hidsige lille grøntsag.

Bhut Jolokia blev i 2007 optaget i Guinness Rekordbog som verdens stærkeste chili.

Selv duften af denne lille djævel, vil kunne få dine øjne til at løbe i vand. Chiliens kraft måles via et SHU index. Her scorer den kendte chili Jalapenos 2.500 - 8.000 SHU. Og hvad så med Bhut Jolokia? Ja den er tildelt svimlende 1.001.304 SHU!

Så hvis du synes at Jalapenos er stærke, så skal du nok passe lidt på når du smager på Bhut Jolokia, da den jo er ca 175 gange stærkere ;-)

Så Ghost Bumps kan virkelig peppe din kedelige kantine frokost op.

I årevis har det været anvendt til behandling af smerter som migræne, gigt, muskelsmerter og sinusitis. Den indeholder Capsaicin, som siges at lette fordøjelsesproblemer og hjælpe til lavere blod-tryk samt et øget energi niveau.

OBS: Selvom det kan synes som en god joke at fylde chili på en uskyldig intetanende persons mad, så skal du huske på at du har med verdens stærkeste chili at gøre.

Så det er måske ikke den bedste idé, da det kan være en seriøs ubehagelig oplevelse.

                                     verdens stærkeste chili