GoGadgets.dk holder midlertidigt lukket, placerede ordrer vil ikke blive behandlet.
 

USB Snakescope - Fleksibelt Kamera

Lagerstatus: Ikke på lager

DKK 349.
00
(Før: DKK 649.00)

Hurtigt overblik

SnakeScope er et super fleksibelt kamera, som kan når ind i de mindste kroge. Kamearet er selvølgelig vandtæt og med installeret LED lys, så du altid kan se hvad du filmer.


GoGadgets.dk tilbyder 60 dages returret. Vi sender altid din pakke hurtigt af sted med Post Danmark. Fragt fra kun 35 kr.Se flere billeder

Detaljer

Det fleksible SnakeScope kamera er genialt hvis du ønsker at optage film eller tage billeder i mærkelige kroge, rundt om hjørner, i et musehul eller hvis du skal kigge ind i motoren i din bil.

Med et 80 cm langt kabel, har du rig mulighed for at filme eller tage billeder langt inde i de mindste kroge, hvor du normalt ellers aldrig ville have mulighed for at komme ind. 

Så skal du kigge ind i en hemmelig hule eller en bilmotor, eller vil du bare lege Jamens Bond i bedste spionage stil, så er SnakeScope perfekt til dig.

Kameraet er selvfølgelig også 100% vandtæt. Desuden har det installeret kraftigt LED lys i enden af kameraet, som du kan tænde når du filmer mørke steder. Du har mulighed for at justerer lysstyrken, så du altid har den lysstyrke som passer til dig.

Du kan live streame fra kameraet via din computerskærm, så du kan følge med i hvad der sker inde i motoren, eller hvor du vælger at stikke kameraet ind.

Du kan også vælge at gemme de film eller billeder som kameraet tager på din harddesk.

 

- Kameraet kræver en PC med Windows XP, Vista eller Windows 7, samt en almindelig USB port i computeren.

- Video opløsning 640x480 - SnakeScope kablet er 80 cm langt

- Kameraets ydre diameter er 14 mm

- Kameraet er vandtæt

- Der er LED lys i kameraet, så du altid kan se hvad du filmer.

 

                               snakescope kamera