USB Negativ Scanner

Lagerstatus: Ikke på lager

DKK 395.
00
(Før: DKK 495.00)

Hurtigt overblik

Lav dine gamle negativer om til digitale billeder med denne smarte USB negativ scanner fra engelske Veho. Den virker både til Mac og Windows computere.


GoGadgets.dk tilbyder 60 dages returret. Vi sender altid din pakke hurtigt af sted med Post Danmark. Fragt fra kun 35 kr.

Se flere billeder

FÅ  EN GRATIS FLYVE ABE!

Køber du for minimum 350 kr. hos os, giver vi en gratis flyve abe til en værdi af 79 kr! Aben er en sand superhelt! Skyd den afsted og den vil flyve skrigende gennem luften!

Detaljer

Har du også en masse gamle negativer liggende, som du aldrig har fået fremkaldt? Måske har du arvet nogle gamle negativer fra familien, men har aldrig set hvilke billeder disse negativer indeholder?

Med denne smarte negativ scanner, kan du nemt lave dine negativer om til digitale billeder. Negativ scanneren kan bruges både til Mac og PC.

Scanneren er meget nem at betjene. Du skal blot tilslutte den i din USB og lægge negativerne i en af de medfølgende rammer, og derefter køre dem gennem scanneren.

Når billederne er scannet ind på din computer, kan du redigerer i dem, samt gemme eller udskrive dem via det medfølgende software program.

Software programmet ligger på en CD-Rom, som ligger i pakken, sammen med scanneren.

Scanneren uploader 3,0 Mega Pixel. Så du får dine gamle negativer i høj digital opløsning.

Så find de gamle negativer frem og væk minderne frem :-)

                                             negativ gadget