Smart Phone Handsker - Deluxe udgaven

Lagerstatus: På lager

DKK 139.
00
(Før: DKK 179.00)

Hurtigt overblik

Slut med at skulle tage handskerne af, hver gang telefonen skal bruges!


Vi har fået disse super lækre Smart Phone Deluxe Handsker hjem, som helt sikkert nok skal hjælpe dig med at holde varmen her i den kolde tid.


GoGadgets.dk tilbyder 60 dages returret. Vi sender altid din pakke hurtigt af sted med Post Danmark. Fragt fra kun 35 kr.

Se flere billeder

FÅ  EN GRATIS FLYVE ABE!

Køber du for minimum 350 kr. hos os, giver vi en gratis flyve abe til en værdi af 79 kr! Aben er en sand superhelt! Skyd den afsted og den vil flyve skrigende gennem luften!

Detaljer

Du kender det sikkert godt. Det er F****** koldt udenfor og så sker det….. din Smart Phone bipper eller ringer.

Det vil normalt betyde at du er nød til at tage dine handsker af, for at kunne bruge din touch screen telefon. Men sådan er det heldigvis ikke længere !

Disse iTouch gloves, er Smart Phone handsker som sikrer dig at du kan beholde dine handsker på, når du skriver beskeder eller fortager et opkald.

Handskerne har nemlig indbygget et materiale i fingerspidserne, som sikrer dig at du kan bruge din telefon, uden at tage handskerne af. Fingerspidserne har fået tilføjet blødt gummi, som sikrer at handskerne ingen skade laver på din elskede Smart Phone.

Så hvad enten der skal spilles Angry Birds eller skrives beskeder i kulden, så er disse iTouch handsker lige noget for dig!

 

- Handskerne bør kun håndvaskes i koldt vand

- Handskerne er one size