GoGadgets.dk holder midlertidigt lukket, placerede ordrer vil ikke blive behandlet.
 

 Handelsbetingelser

 

Sikkerhed og Betaling

Hos GoGadgets.dk kan du bestille dine varer online og kan betale med Visa Dankort, eDankort, Mastercard, Visa Electron, Maestro Card og Diners Club. Du betaler sikkert gennem en krypteret SSL forbindelse, som sikrer dig at ingen får adgang til dine kort oplysninger. Vi samarbejder både med NETS (tidligere PBS) og Euroline om dette formål, så du er i sikre hænder når du handler hos os.  

Desuden holdes alle kontaktoplysninger, dvs. adresse, telefonnummer og email hemmeligt hos os. Ingen tredje part vil få adgang til disse informationer.

Alle priser i butikken er angivet i danske kroner. 

Bestilling hos GoGadgets.dk

Når du bestiller hos GoGadgets.dk, bestiller du i overensstemmelse med den danske købelov. Alle de priser der angives, er inklusiv dansk moms og afgifter.

Når du betaler

Når du betaler hos os, betaler du kun prisen for varen. Alle gebyr som de forskellige kort opkræver, dækker GoGadgets.dk

Levering

Vi leverer altid med Post Danmark. Du har to muligheder når du bestiller. Enten hvor du henter selv, til 35 kr i forsendelse. Eller hvor posten afleverer pakken hos dig til 55 kr.

Du kan forvente at modtage din pakken inden for 1 - 3 dage. Når vi modtager en bestilling, sender vi den normalt afsted samme dag, hvis du bestiller før kl 15.

Det kan dog forekomme, hvis der er stor travlhed på lageret, at der går en ekstra dag før pakken sendes afsted fra vores lager.

Der leveres ikke til udlandet. Heller ikke til Island, Grønland og Færørene.

Garanti

Hos Gogadgets.dk giver vi i henhold til dansk lovgivning, 2 års reklamationsret. I henhold til dansk lovgivning, må skaden ikke være blevet skadesforvoldet eller fejlagtigt brugt. Hvis skaden er opstået via sådant brug, dækker garantien ikke.

Hvis en mangel opstår, tilbyder vi at leverer pengene tilbage, hvis vi modtager produktet retur. Vi kan alt efter den pågældende situation også tilbyde at reparerer produktet eller ombytte varen, hvis dette er muligt.

For vare med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, GoGadgets.dk har stillet dig i udsigt.

Det kræves at du reklamerer manglen indefor rimelig tid. Hvis der reklamereres inden for 2 måneder, anses reklamationen altid for at være rettidig.

Returret

Hos GoGadgets.dk tilbyder vi 60 dages returret. For at kunne returnerer varen, kræves det at varen tilbageleveres i samme mængde og stand, som da varen blev leveret.

Er emballage og forseglinger brudt kan varen desværre ikke returneres, da varens værdi må vurderes som forringet. Emballagen skal altså kunne lukkes på samme måde som da du modtog varene, for at vi kan ombytte varen.

Såfremt du ønsker at returnere varen bedes du angive evt. fejl og mangler samt vedlægge en kopi af ordrebekræftelse eller faktura.

Du er som kunde ansvarlig for omkostninger til forsendelse af varen, hvis du ønsker at sende denne retur. Det kræves at returvaren er forsvarligt indpakket, når den sendes med posten. Er varen uforsvarligt indpakket og vi modtager en ødelagt vare, hvilket kan konstateres er grundet mangelfuld indpakning hos køber, bortfalder returretten.

Returvarer bedes sendes til følgende adresse:

GoGadgets.dk

Enghavevej 8

5856 Ryslinge

Risiko for varerne

I henhold til dansk lovgivning, overdrages risiko til køber, når levering til køber er fortaget.

Forbehold

Der tages forbehold for udsolgte varer, lagerafvigelser, indtastningsfejl og tekniske fejl, der bl.a. resulterer i forkerte prisangivelser. Endvidere tages der forbehold for ændringer i anførte leveringsdatoer og -tider. Desuden forbeholdes ret til at afvise ordrer med ukorrekte personoplysninger, ordrer der vurderes at være useriøse samt ordrer der berøres af nærværende forbehold.

 


GoGadgets.dk

Enghavevej 8, 5856 Ryslinge

CVR: 28 92 93 23

Telefon: 22 44 10 24

Mail: kontakt@gogadgets.dk

 

Tryk på Gadgets, for at vende tilbage til vores forside og se vores spændende udvalg af gadgets.