GoGadgets.dk holder midlertidigt lukket, placerede ordrer vil ikke blive behandlet.
 

Elektronisk Guitar T-shirt

Lagerstatus: Ikke på lager

DKK 279.
00
(Før: DKK 369.00)

Hurtigt overblik

Fyr den for vildt af med denne fantastiske elektroniske guitar t-shir med tilhørende forstærker. Det må uden tvivl være verdens fedeste t-shirt. Den er rent Rock n Roll!


GoGadgets.dk tilbyder 60 dages returret. Vi sender altid din pakke hurtigt af sted med Post Danmark. Fragt fra kun 35 kr.


Se flere billeder

Detaljer

Du kan fyre den totalt af på denne t-shirt, som har indbygget el guitar. Denne slags t-shirt kaldes "interactive t-shirts" og er blevet voldsomt populære i USA.

Det er især sjovt at se overraskelsen i folks ansigter, når man lige pludselig begynder at spille guitar på sin T-shirt.

For at se en demonstration af T-shirten, kan du se videoen længere nede.

Med T-shirten medfølger en forstærker som kan sættes til din T-shirt. Forstærkeren er kraftfuld, så du virkelig har mulighed for at fyre den af som guitarist. Samtidig er forstærkeren lille og handy, så du nemt kan sætte den i siden på dine bukser, når det bliver tid til at give et nummer. Forstærkeren kan nemt afmonteres igen, hvis du ønsker at slå lyden fra guitaren.

En anden stor fordel er at du ikke behøves at kunne spille guitar, for at få fed lyd ud af din T-shirt. Det gælder bare om at smide hånden hen over T-shirten, så skal der nok komme ægte Rock n Roll ud! :-)

elektronisk guitar

Her er lidt nyttig info:

- Forstærkeren bruger 4 x AAA batterier. (medfølger ikke)

- T-shirten må kun håndvaskes

- T-shirten må ikke stryges på midten af maven, da der sidder en plastik strimmel. Den vil helt sikkert ikke blive glad for at få alt for meget varme ;-)