GoGadgets.dk holder midlertidigt lukket, placerede ordrer vil ikke blive behandlet.
 

4 stk. Trick Golfbolde

Lagerstatus: Ikke på lager

DKK 129.
00

Hurtigt overblik

Hvis du spiller golf, er disse 4 Trick Golfbolde et sikkert MUST HAVE! Hver golfbold indeholder et speciel overraskelse. Se videoen for nærmere demonstration af golfboldenes evner.


GoGadgets.dk tilbyder 60 dages returret. Vi sender altid din pakke hurtigt af sted med Post Danmark. Fragt fra kun 35 kr.

Se flere billeder

Detaljer

Har du nogensinde haft lyst til at lave lidt sjov med dine venner, når I er på golfbanen?

Med disse sjove trick golfbolde er det nu muligt. Hver bold i pakken har sin egen måde at drille dine venner på.

Alle boldene ligner 100% rigtige golfbolde, så ingen vil finde ud af dine planer, før at det er for sent ;-)

Pakken består af følgende bolde:

Exploder - Som navnet antyder, så eksploderer denne golfbold i en stor hvid sky, når du slår til den. Den vil med sikkerhed skabe stor overraskelse for den som slår til bolden!

The Phantom - Når du slår til The Phantom, forsvinder bolden i en eksplosion af vand. Bolden indeholder vand, som bliver udløst når der slås til bolden. - Man mærker ikke at der er vand i den. Den både vægt og udseende er identisk med en almindelig golfbold.

Jetstreamer - Jetstreamer ligner en almindelig golfbold, men når den bliver ramt, udløser den en 15 meter langt rødt bånd, som flyver gennem luften. Så er der garanti for at dine golfvenner undrer sig en ekstra gang, når bolden pludselig er fyldt med rødt bånd.

Unputtaball - Denne golfbold er perfekt, når der skal puttes. Den er nemlig umulig at putte. Når der bliver slået til bolden, vil den trille i zik zak hen af banen. Hvis du er bagud i spillet og vil sikre dig sejren, så er denne golfbold bestemt et muligt våben. Din golfmakker vil få rigtig svært ved at få bolden i hul! :-)

  gadget golf exploderthe jetstreamer gadgets golf the phantom gadgets golfunputtable gadget golf